Finále Feel the Vibe v Klubovně 2. patro

Už tuto sobotu 1.6. v Klubovně 2.patro v Dlouhé proběhne akce, kde by neměl chybět nikdo, komu je tanec blízký, a tím je finále Feel the Vibe. Po dlouhých pěti měsících a čtyřech preselekčních kolech se konečně rozhodne o finalistech, kteří pojedou do Paříže a budou se moci zúčastnit lekcí v legendární JUSTE DEBOUT SCHOOL. Bude se tedy na co dívat, protože zůstali už jen ti nejlepší a kvalita finalistů je opravdu vysoká. Výlet do Paříže ale nebude jediným lákadlem ve hře! Bude se soutěžit o poukazy na SDK World Cup, dále o poukazy do žižkovského NeedleTattoo a hlavně o poukazy k nám do za5dvanáct, což nás těší a jsme hrozně rádi, že můžeme podpořit akci, jako je tato.

O vítězi finálových battlů rozhodne porota složená z těch nejpovolanějších, jimiž jsou Wahe, Lumii a Clementine. Celým večerem vás provede Yendo a o prvotřídní hudbu se postará DJ Wee a DJ Dominik.

Vyhlášením vítězů ale celý finálový večer zdaleka nekončí. After party plynule naváže hned na finálový battle a tančit se bude až do rána. Navíc si ještě před tím, než celá akce vypukne, můžeš skočit do Vivid dance studia v Opatovické na worshopy se všemi porotci a potrénovat na večer.

Sečteno podtrženo, na téhle akci by si neměl chybět.