Jak se starat o své hodinky

Hodinky jsou důležitým a často i drahým doplňkem, který bychom měli správně pečovat, aby nám sloužily co nejdéle. Následující rady vám pomohou udržet své hodinky v dobré kondici a zároveň zachovat jejich krásu.

  1. Ochrana před vodou: Mnoho hodinek je vodotěsných, ale to neznamená, že byste je měli nosit do vody. Zároveň si dejte pozor na vodu při sprchování nebo koupání.
  2. Údržba strojku: Pokud máte automatické hodinky, je důležité je nosit pravidelně, aby se udržoval správný chod strojku. Pokud hodinky nebudete nosit déle než pár dní, můžete je nastavit na čas a položit je na místo s rovným povrchem.
  3. Čištění: Hodinky byste měli pravidelně čistit, aby zůstaly čisté a bez nečistot. Můžete použít jemný hadřík nebo speciální čisticí prostředky pro hodinky.
  4. Servis: Pro správnou funkci hodinek je nutný pravidelný servis, který by měl provádět odborník. Toto by mělo být provedeno alespoň jednou za 2 až 3 roky.

Pokud chcete udržet své hodinky v dobré kondici a zároveň jejich krásu, je důležité dodržovat výše uvedené rady. Pokud hledáte nové hodinky, neváhejte se podívat na naši širokou nabídku a vyberte si ten správný model pro vás. S našimi hodinkami budete vždy vědět, kolik je hodin!