Nová kolekce DARK jak jinak než s hodinkami za5dvanáct

Není to tak dávno, kdy jsme společně s @cze.kid vymýšleli nový content pro za5dvanáct. Do toho za námi zrovna přišla Eliška z DARK Concept Store s tím, že právě dokončili společnou kolekci s NTRXZ a BLADXLINES. Rozhodli jsme se spojit síly jako v případě našeho společného obchodu na Letné a vzniklo parádní focení nové kolekce DARK jak jinak než s našimi hodinkami.

Jak se zrodilo focení?

Celou kolekci jsme si od DARKu vypůjčili, oslovili jsme dvě modelky @psychokat.art a @vendula_hruba, přidala se i moje maličkost (@jajsemandre) a vyšperkovali jsme to našimi hodinkami. Za objektiv se svém ateliéru postavili profíci ze @studiofocus.cz. Jak to dopadlo? Posuďte sami.

Na fotkách můžete kromě samotné kolekce od DARKu zahlédnout hodinky Casio LRW-200H-7E2VDF, Cluse Aravis Chrono Mesh Full Black, Quiksilver Bienville Metal Gun XKKG a sluneční brýle CHPO Copenhagen 16131VB. A co víc, můžete si je rovnou pořídit.

Co na svou novou kolekci říkají přímo v DARKu?

Kolekce je výsledkem společné práce pražských značek DARK, NOTORIXZ a nadaného tatéra BLADXLINES, kterého jistě znáte z pražského tetovacího a barber studia Charakter. Spolupráce s ním nevznikla náhodou – jeho tetovací styl nazývá dark lettering nebo experimental abstract metal. Vzor, který najdete v této kolekci, vychází právě z inspirace metalovou hudbou a z metalové estetiky celkově.

Za samotnými produkty stojí značka NTRXZ, která je naší exkluzivní značkou a zaměřuje se především na oblečení černé barvy s originálními střihy. Celá kolekce vychází jen v omezeném nákladu několika kusů. DARK není jenom anglický výraz pro tmu, je to i způsob života. Rozhodnutí nesnažit se za každou cenu žít na výsluní – rozhodnutí jít si vlastní cestou.

Děláš si zálusk na novou kolekci DARK? Kupuj zde.

Článek by André Kohout